Grondinjectie Nederland is specialist in grondstabilisatie door middel van bodeminjecties met waterglas.

Wat ons bijzonder maakt:

Onze hightech waterglasinjectie-unit die speciaal ontworpen is voor grootschalige bouwprojecten.

Onze jarenlange ervaring in grondstabilisatie en vochtwering.

Ons enthousiaste team van bodeminjectie-experts.

Grondinjectie Nederland wordt geleid door Torben Kastelein, ondernemer maar vooral ook bodeminjectiedeskundige in hart en nieren.


Grondinjectie Nederland richt zich voornamelijk op bodeminjecties bij grotere bouwprojecten. De geavanceerde apparatuur in combinatie met de jarenlange ervaring en expertise maken Grondinjectie Nederland tot een vakbekwame en betrouwbare partner voor het uitvoeren van vochtwering en grondstabilisatie bij ondergronds bouwen. Wij beschikken als een van de weinige bodeminjectie-bedrijven over een hightech waterglasinjectie-unit die voorzien is van de nieuwste software en maar liefst 20 injectiepunten heeft. Doordat deze injectielansen gelijktijdig werken, verloopt het injectieproces sneller en efficiënter. Uiteraard doen wij dit met milieuvriendelijke middelen.Grondinjectie Nederland wordt geleid door bodeminjectiedeskundige en ondernemer Torben Kastelein. 

Kwaliteit en veiligheid zijn de belangrijkste voorwaarden voor Grondinjectie Nederland. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren experts uit het vakgebied die de bodeminjecties uitsluitend toepassen als de kwaliteit te garanderen is. Daarom wordt er altijd eerst uitgebreid onderzoek verricht voordat een project van start gaat.


Voor meer informatie over onze werkwijze, onze bodeminjectietechniek of over de grondinjectie kosten kunt u altijd contact opnemen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor uw bouwproject.

© 2017 Grondinjectie Nederland
Ontwerp: Fecit Vormgevers BV